Connect zorgt voor relevantie op elk touchpoint in de customer journey


Over ons

Wij zijn een digitaal marketingbureau dat relevante en effectieve marketing biedt door o.a. ons strategic framework; de Connected Journey®. We weten onze klanten elke dag weer te inspireren met innovatieve, creatieve én effectieve content.

We gaan nét dat stapje verder en blijven altijd met onze klanten in gesprek, zodat marketing relevant blijft en resultaten worden behaald. Dit doen wij dagelijks met 30 enthousiaste medewerkers en samen met meer dan 40 A-merken.

Ons data driven marketing aanpak; EffectiveProfiles, maakt het mogelijk om betekenisvolle interacties te creëren met iedere klant op elke touchpoint in de customer journey. Zo bieden we de optimale user experience.

Connected Journey

De Connected Journey is ons unieke framework om campagnes optimaal in te richten. Iedere klant bevindt zich op zijn eigen plek in de Connected Journey en verwacht een boodschap die afgestemd is op zijn unieke klantprofiel.

Vanuit onze Connected Journey analyseren wij waar de klantbehoefte ligt en creëren betekenisvolle interacties op de juiste touchpoints. We helpen je met het verleiden van je klanten tot het door jouw gewenste gedrag. Hiervoor hebben we unieke campagnes ontwikkeld en specialisten klaar staan om deze effectief toe te passen. We staan voor een resultaatgericht benadering, gebaseerd op een Social fundament en een wetenschappelijke data-driven mentaliteit van testen en iteratie.