Ontvang nu een gratis SEA analyse!

Ja, dat wil ik!

Ontvang nu een gratis SEA analyse!

Ja, dat wil ik!

Advertising


Naamsbekendheid vergroten of juist meer sales genereren? Door advertising in te zetten op verschillende momenten en met elk hun eigen doel, begeleid je jouw prospects door de Connected Journey en bereik je jouw (marketing)doelstellingen.

Social media campagnes

Geef jij jouw klanten een boodschap dat is afgestemd op zijn of haar unieke klantprofiel?

Facebook, Instagram, en Audience Network advertising

Twee miljard mensen gebruiken Facebook elke maand. 1 van elke 5 minuten die mensen op mobiele apparaten besteden, wordt besteed op Facebook of Instagram. Wil jij websiteverkeer stimuleren, conversie verhogen, leads genereren, brand awareness creëren of engagement stimuleren? Facebook biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw marketing naar een volgend level te tillen! Wij helpen je om te zorgen dat de juiste content, op het juiste moment, bij de juiste persoon terechtkomt, om jouw marketingdoelstellingen te bereiken. We vinden jouw doelgroep op basis van demografische gegevens, gedragspatronen of contactgegevens met opvallende en flexibele advertentie-indelingen voor elk apparaat.

Snapchat advertising

Impact maken op generatie Z? Bereik deze unieke doelgroep via Snapchat! 187 miljoen zeer betrokken Snapchatters spenderen dagelijks 30 minuten in de app. Creëer awareness met de engaging ad formats die het platform biedt, inspireer potentiële consumenten om je merk of product te overwegen en zet ze aan tot actie door websiteverkeer, leads en conversies te stimuleren.

LinkedIn advertising

Bereik jouw ideale consumenten op 's werelds grootste professionele netwerk. Met LinkedIn advertising kunnen we een uniek publiek van meer dan 500 miljoen actieve professionals targeten op onder andere hun functie, branche en interesses voor doelstellingen als leadgeneratie, brand awareness of het promoten van een evenement.

Display campagnes

Met beeldadvertenties (statische- en bewegende banners en video’s) kom je beter in contact met je doelgroep. Middels targeting op gedrag, interesses, marketinglijsten én content zorg ervoor dat je altijd zichtbaar bent. Via het display-netwerk van Google hebben we de beschikking tot meer dan 3 miljoen website en adverteren wij middels krachtige gesegmenteerde data.

Google Ads

Wil je jouw zichtbaarheid vergroten? Maak dan jouw bedrijf, product of service zichtbaar wanneer er een relevante zoekopdracht via Google wordt gedaan. Door de zoekintentie van de prospect en door de voor jouw meest onderscheidende en relevante manier van presenteren, zorgen we ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald. Zo houd je jouw ROI in de hand!

Google Shopping

Breng jouw producten direct visueel onder de aandacht wanneer de doelgroep hier via Google naar op zoek is. Potentiële kopers zien niet alleen welke producten je levert, maar je helpt ze ook sneller beslissen middels een competitieve prijs- en kwaliteitsverhouding. Zo genereer je direct meer potentiële kopers die naar jouw producten op zoek zijn.

Contentmarketing (SEO)

Wil je de vindbaarheid van jouw website verbeteren? Wees dan zichtbaar op zoekopdrachten die voor jouw bedrijf van belang zijn en zorg voor een combinatie van een zoekmachine vriendelijke website én een gebruiksvriendelijke website. In onze analyse worden technische aspecten en content gerelateerde kansen voor SEO vereisten ontdekt en bieden we jouw bedrijf de kansen voor toenames in het organische verkeer.


Gerelateerde items

 • Blog:
  Onze 5 best practices op Adwords
 • Case:
  Europcar - Engagement App
 • Blog:
  10x scoren met Facebook Custom Audiences
 • Blog:
  De psychologie van het adverteren

Benieuwd wat ons advertising team voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Contact