Connect verbindt mensen en merken, om uiteindelijk de customer journey van deze consumenten naar de juiste eindbestemming te leiden.


Over ons / connect & convert

Wij zijn een online bureau met social roots. Wij maken content die aanspreekt en werkt. We bedenken innovatieve campagnes die converteren en nemen de customer journey als uitgangspunt.
Van ontdekken tot loyalty.

Ons data driven marketing platform Effective Profiles maakt het mogelijk om audiences te bedienen met de juiste content op het juiste moment via het juiste device.

Onze kennis, ervaring en tools zorgen er voor dat we op een effectieve manier meer kunnen leveren.

Met 30 enthousiaste medewerkers werken wij dagelijks voor meer dan 40 A klanten.

Customer journey / connected journey

Wij werken aan de hand van de connected journey. Iedere klant bevindt zich op een bepaald punt in zijn journey en wij creëren op al die plaatsen touchpoints om ze tot een aankoop te verleiden. Dit houdt in dat als een klant zich in de convert-fase bevindt, we hen proberen te activeren met bijvoorbeeld een testpanel. We verlagen op die manier de drempel tot een aankoop en we bouwen een band op met de klant om de merkloyaliteit te verhogen.
Voor ieder punt in de journey is een andere aanpak nodig en die kunnen wij je bieden! Met behulp van ons data driven marketing platform EffectiveProfiles kunnen we bepalen waar de klant zich in de journey bevindt en daar gerichte content voor schrijven die converteert.

EffectiveProfiles / data driven marketing platform

Consumenten laten grote hoeveelheden informatie achter op digitale kanalen, zoals bijvoorbeeld via social media. Helaas is deze informatie meestal gefragmenteerd, waardoor het lastig is deze daadwerkelijk te benutten. De data die hieruit voortvloeit is echter nodig om je klant op een persoonlijke en relevante manier te benaderen en hiermee de beste klantbeleving te bezorgen. Om deze data optimaal te benutten en beschikbaar te stellen voor klanten, werkt Connect samen met EffectiveProfiles.

EffectiveProfiles verzamelt al deze klantdata namelijk binnen één platform. Dit Customer Experience Platform (CXP) vertaalt elke online merkinteractie naar nieuwe inzichten, door automatisch en volledig real-time klantprofielen aan te maken of te verrijken op basis van deze interacties. Elk profiel geeft een actueel overzicht van de klant, en biedt onder andere inzicht in hoe actief de consument is en hoeveel invloed hij/zij op anderen kan uitoefenen. Merken zetten deze customer insights vervolgens in om digitale marketingactiviteiten en communicatie te personaliseren. Met EffectiveProfiles weet je elke consument op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap te bereiken.

Inmiddels zetten wij EffectiveProfiles is voor tientallen klanten. Door middel van het aansluiten van de sociale media kanalen en activaties, zoals het testpanel of marktonderzoek, aan EffectiveProfiles verzamelen we essentiële insights voor jouw merk!